Sveriges yngsta mästerkock - information in Swedish

posted Jun 7, 2018, 4:56 AM by Lena Klicic Larsson

Mitt namn är Emelie och jag jobbar med castingen till Sveriges Yngsta Mästerkock.

I höst kommer vi dra igång en ny säsong av programmet med inspelning i Stockholm, men redan nu går det att söka. Alla som är mellan 8-12 år kan söka. De behöver INTE vara mästerkockar för att söka utan det viktigaste är ett matlagningsintresse och en vilja att lära sig mer.

Jag bifogar en flyer med uppmaningen att elever ska våga söka! Många tror att de måste vara så duktiga som barnen i programmet är, men de som kommer med lär sig massor innan inspelningen så de behöver verkligen inte vara proffs för att söka. Jag lovar att det är det roligaste de någonsin gjort att medverka i programmet. Vi går igenom alla ansökningar och pratar med alla som har sökt!

Inspelning är i Stockholm under helger och höstlov hösten 2018 så ingen skola missas.

emelie.stenberg@meter.tv

ą